קבב בקלי קלות

כמה מרכיבים פשוטים ויש קבב להתעלף
אני אוהבת אוכל שמכינים בקלות. מארגנים חומרי גלם, שמים הכל בקערה, מערבבים, שמים בסיר או במחבת או על הגריל....וזה מוכן.

כאלה הם הקבבים האלה:

אז מה צריך?

750 גר' בשר בקר טחון, כדאי שיהיה מראש שומני ואם לא, אז על 500 גר' בשר להוסיף 200 גר' שומן טחון
בצל
חצי צרור פטרוזיליה / כוסברה (או גם וגם כמו שאני אוהבת)
2 שיני שום
מלח
פלפל
בהרט
פפריקה מעושנת
חצי כוס מים קפואים

ומה עושים עם כל זה?

את הבצל, העשבים והשום אני טוחנת. את המסה הטחונה אני מצרפת לבשר, מוסיפה את התבלינים (תבלינים זה קצת ניסוי ותהייה...אין לי כמות מדוייקת, כי אני ככה שמה...לפי העין והטעם, אז תתחילו במעט ותגבירו לפי הטעם), מוסיפים את המים הקפואים ולשים היטב.
נותנים לתערובת לעמוד כחצי שעה כדי להתמצק ולספוג טעמים.


מחממים את הגריל וצולים את הקבבים על הגריל. אפשר לאפות אותם גם בתנור על 180 מעלות למשך 10 דקות לכל צד, או לטגן במחבת עם שמן זית או שומן בקר מזוקק.


פריט נוסף בהצלחה. לצפיה בסל קניות לחץ כאן !
Go Top