קציצות אורז וקארי מסאלה

ארוחת ערב היא תמיד אתגר.

מה נכין היום שיהיה גם מהיר, גם טעים וגם מזין?

ואיך, איך אני מצליחה לגרום לבנות שלי לאכול יותר חלבון בכלל וביצים בפרט ושלא יהיה לזה צורה של חביתה?

הנה פתרון. טעים. פשוט.

קציצות אורז:



מה צריך:

כוס וחצי אורז בסמטי מבושל
2 קופסאות טונה במים מסוננות        
3 ביצים
1/4 כוס חלב קוקוס
בטטה קטנה מגורדת דק
בצל סגול מגורד גס
1/2 כפית קארי מסלה
1/2 כפית מלח גריל או מלח צ׳ילי

ומה עושים עם זה?

מערבבים היטב
יוצרים קציצות ומטגנים בשמן קוקוס/גהי. עד שמשחים, (חשוב שהאש לא תהיה גבוהה מידי). הופכים ומטגנים מהצד השני.
אפשר גם לאפות בתנור ב 180 מעלות. חשוב לרסס שמן על הקציצות ולא לשכוח להפוך כשמשחים.

על אותו בסיס בדיוק של קציצות זריזות שמשמשות כאחלה פתרון לארוחת ערב או לטיולים ונסיעות הכנתי גם
קציצות טונה:

2 קופסאות טונה במים מסוננות
2 ביצים
3 כפות תערובת גניש
2 כפות ציפוי שקדים לשניצל
2 כפות עגבניות מרוסקות של mutti
מערבבים הכל היטב
מטגנים את הקציצות במעט שמן זית.

נכון פשוט?!



ורק כדי שיהיה לכם ממש נוח אני מצרפת כאן קישורים לכל המוצרים מהחנות שלנו שישמשו אתכם למתכונים האלה (ולא רק...)

ציפוי שקדים לשניצל                מלח גריל                              קארי מסאלה                         תערובת גניש 
פריט נוסף בהצלחה. לצפיה בסל קניות לחץ כאן !
Go Top