שקשוקה ירוקה

בואו נצא קצת מהקופסא...
שקשוקה לא חייבת להיות אדומה.
טעמתם פעם שקשוקה ירוקה? ירוקה לבנה?
קבלו מתכון...לכו תנסו וספרו לי איך יצא:



מה צריך?
כרישה חתוכה לפרוסות (גם בצל יעשה את העבודה)
ירוקים: תרד\מנגולד\באקצ'וי קצוץ ושטוף היטב
שמנת מתוקה 38% (42% עדיפה)
ביצים
מלח, פלפל
תערובת ראס אל חנות ותערובת פרובנס
30 גר' חמאה

איך מכינים:
1. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הכרישה/בצל ומטגנים עד הזהבה
2. מוסיפים את הירק מטגנים קלות עד שמתרכך
3. מוסיפים את השמנת, את התבלינים, מבשלים על אש נמוכה כ 7 דקות, טועמים ומתקנים תיבול
4. עם כף יוצרים גומות לביצים, שופכים פנימה את הביצים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד לדרגת העשייה שאתם אוהבים את הביצים...
בתיאבון!!

רוצים לצרף למגירת התבלינים שלכם את ראס אל חנות ותערובת פרובנס?
ליחצו על הקישורים המצורפים והוסיפו אותם לסל הקניות:


ראס אל חנות                                                                                    תערובת פרובנס


אם אתם מחפשים מתכונים צמחוניים נוספים, תוכלו למצוא בפוסט הזה ריכוז של כל המתכונים שיכולים להתאים גם לצמחונים.

וכאן תמצאו עוד רעיון למתכון מצויין מבוסס ביצים כזה שנותן פתרון לימי טיולים, נסיעות או לימודים - לאפה מחביתה במילויים שונים או בשמה הפופולארי - חבילאפה 
פריט נוסף בהצלחה. לצפיה בסל קניות לחץ כאן !
Go Top