שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

ברבוניות בציפוי שקדים וקוקוס ללא גלוטן

ברבוניות עבורי זה תמיד תחושה של הבית של סבתא.

בין שלל המאכלים הטורקיים שהיא הייתה מכינה, ברבוניות מטוגנות בציפוי קמח היה אחד המפנקים שבהם.

בתור ילדה ממש לא אהבתי דגים אבל דווקא את הברבוניות של סבתא שלי אהבתי מאד. אין דרך להסביר את זה.

כשביקרתי אצל הקצב. כרגיל בימים עמוסים היה תור וזו הזדמנות נהדרת להציץ מסביב ולראות מה חדש.
מהמקפיא חייכו אליי הפילטים של הברבוניות. יששש. יש ארוחת צהריים להיום.
במתכון הקלאסי לברבוניות, מצפים את הפילטים בקמח ומטגנים בשמן.
אבל מאחר ואנחנו מחפשים חלופות ללא גלוטן, אז כדי שציפוי קוקוס שקדים מעורב ייתפס על הדג, נדרשת השרייה בבלילת ביצים.
התוצאה היא מעדן צרוף. במיוחד שלוקח 5 דקות להכין, שעה לחכות כדי שהבלילה תעטוף את הדג היטב, ועוד 10 דקות טיגון.

ואם אתם פחות בעניין של דגים ופשוט רוצים שניצל רגיל, אז גם לזה יש מתכון ואם תשתמשו בציפוי המעורב מובטחת לכם הצלחה נהדרת בקרב ילדים ומבוגרים כאחד

אז מה צריך?

ומה עושים עם זה?

  1. מפשירים מעט את הדג
  2. מערבבים היטב את הביצה עם החרדל, תערובת מרקש והמלח המתובל
  3. משרים את הפילטים בבלילת הביצה למשך שעה לפחות
  4. פורסים ניילון נצמד על השיש (השיטה הכי למינימום לכלוך)
  5. קולים את ציפוי השניצל במיקרו לדקה וחצי רק כדי שיהיה מעט קראנצ'י
  6. מפזרים את הציפוי על הניילון הנצמד, מצפים את הפילטים ששרו בבלילת הביצים ומעבירים לטיגון במחבת שחיממנו בו שמן קוקוס או שמן זית.
    **חשוב להקפיד שהאש תהיה בינונית ולא גבוהה כדי לא לשרוף את הציפוי שמשחים מהר.
  7. מטגנים כל צד עד שמזהיב ומוציאים לצלחת
  8. להגשה: מצרפים פלח לימון אותו כל סועד יכול לסחוט מעל הדג שלו.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

כל מה שאפשר לעשות עם התבלינים, מתכונים מעולים והנחות מיוחדות לחברי מועדון!

(אנחנו לא אוהבים להספים, אפשר לצאת מתי שרוצים)


סגירת תפריט
Wishlist 0
Continue Shopping
×

עגלת קניות