שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

לאפה ללא גלוטן מ 3 מרכיבים בלבד

פגשתם כבר את החבילאפה? זו שמחליפה בעצם לחם וממש קל לקחת אותה לנסיעות וטיולים?

אז קבלו שדרוג שלה!!


ועוד בשתי גרסאות, מלוחה ומתוקה

תמיד תזכרו:
כשיש מרכיבים זמינים במקרר ובמזווה, זה ממש פשוט להכין ארוחות קלות, מהירות שהן ללא גלוטן וללא סוכר מעובד.

הגרסה המלוחה:

מה צריך?

  1. בקערה, טורפים את כל המרכיבים יחד היטב, לתערובת אחידה
  2. מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן זית
  3. שופכים את הבלילה למחבת ומטגנים על אש בינונית מצד אחד, הופכים ומטגנים עוד דקה מהצד השני
  4. מוציאים לצלחת ומצננים
  5. מורחים, ממלאים (בתמונה: צ'אטני כוסברה, אבוקדו, מלפפון ועגבניות) ומגלגלים

והנה לכם הגרסה המשודרגת של החאבילאפה. אפשר למרוח אותה בגבינה, לשים טונה או שאריות בשר/עוף מיום קודם, אפשר פשוט עם ירקות וממרח פסטו או טחינה. רק לא למלא מידי כדי שהיא לא תיקרע בזמן הגלגול

***


הגרסה המתוקה:

מה צריך?

  1. טורפים בקערה את כל המרכיבים יחד לבלילה אחידה
  2. מחממים מעט חמאה או שמן קוקוס במחבת
  3. שופכים פנימה את הבלילה ומטגנים עד להזהבה, הופכים בזהירות ומטגנים עד להזהבת הצד השני
  4. מוציאים לצלחת ומצננים

* אפשר להזליף מעל חמאה מומסת, או מייפל טהור, או להכין ממרח שוקולד לוז כמו במתכון המצורף:


שוקולד לוז למריחה 

מה צריך?

מה עושים עם זה?

מערבבים הכל היטב ומורחים מעל (או פשוט אוכלים עם כפית..)

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

השראה ורעיונות לבישול בריא, פשוט וטעים, הצצה אל מאחורי הקלעים שלנו ואפילו עוזרים לנו ליצור את התערובת הבאה. מבטיחים לשמור על הפרטיות ולא להספים.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות