שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

לביבות גניש ללא גלוטן

לביבות גניש נולדו כמו כל מתכון – במקרה.

תערובת גניש היא תערובת עשירה בטעמים ומרקמים שכיף לאכול אותה אפילו ככה ישר מהקופסא.

באחת הפעמים שהכנתי חביתה עם תערובת גניש, נשפכה לי קצת יותר מידי תערובת לקערה עם הביצה

התוצאה הייתה חביתה מוצקה, קרנאצ'ית ומאד טעימה.

וככה נולדה לביבת הגניש שהיא דרך נהדרת לפתוח את הבוקר, לסיים את היום או פשוט להכין קופסא של לביבות ליום טיול או נסיעה ארוכה מחוץ לבית.

לנמנעים ממוצרי חלב אפשר לוותר על הגבינה במתכון ואפשר גם להחליף בכל גבינה קשה אחרת.

אם שמים גבינה, אפשר בהחלט לוותר על תוספת הקמח שקדים שבמתכון.

 

 

אז מה צריך?

  • 2 ביצים
  • 4 כפות תערובת גניש
  • 1 כף קמח שקדים

מה עושים עם זה?

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד
  2. מחממים מעט חמאה או שמן זית במחבת ויוצקים תלוליות מהבלילה
  3. מטגנים עד שמתייצב ומזהיב מצד אחד והופכים לצד השני
  4. מוציאים ומצננים.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

השראה ורעיונות לבישול בריא, פשוט וטעים, הצצה אל מאחורי הקלעים שלנו ואפילו עוזרים לנו ליצור את התערובת הבאה. מבטיחים לשמור על הפרטיות ולא להספים.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות