שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

סלמון בקראסט אגוזים

אין פעם שבה אני אגיד שאני אוכלת פליאו שלא יהיה מי שיגיד – הא, הדיאטה הזו של הבשר?!
אז הנה ההזדמנות להראות שאוכלים מגוון רחב של מקורות חלבוניים. לא רק בשר.
גם דגים הם גיוון מצויין לארוחה, מקור נהדר לחלבון ושומן ואם מדובר בדג איכותי הוא גם יהיה מקור טוב לאומגה 3.

איך יודעים אם דג איכותי
עדיף לקנות אותו טרי, עדיף ממקור שאתם סומכים עליו (חנות דגים שקונה מדייגים, הדייג עצמו..), וכדאי גם לראות ולהריח את הדג. את הטריות אפשר לראות ולהריח.

יש אינספור דרכים להכין סלמון, זה דג שסופג טעמים בקלות וכל מתכון איתו – במחבת או בתנור או על הגריל, ייצא מדהים.
הדבר היחיד שכדאי לשים לב לגבי דגים בכלל וסלמון בפרט – הדג עלול להתייבש מהר בבישול יתר. שימו לב לנקודה הזו בין בישול לבישול יתר, כי לאכול דג יבש זה לא טעים….

ואחרונה קטנה על סלמון: אומרים "דג סלמון" עם פתח (או קמץ) ולא "דג סולומון" שזה כבר מישהו אחר….

המתכון שהכנתי הפעם, משלב את הדג עם טעמים מתוקים מלוחים של קראנץ' אגוזים.

אני מזכירה לכם שאת כל תערובות התבלינים המוזכרות במתכון ואת האגוזים תוכלו למצוא בקלות בחנות האינטרנטית שלנו.
כנסו לרשימת המצרכים שצירפתי למתכון ולחצו על המצרכים המסומנים והלינקים יובילו אתכם ישירות לחנות.
אני יודעת שיש אנשים שאומרים לעצמם "אבל איך קונים תבלינים באינטרנט, או אגוזים דרך המחשב? מה עם להריח, לטעום, להרגיש?"
מצד שני, אני מבטיחה לכם חווית קנייה קלה ופשוטה של מוצרים טריים ובאיכות חסרת פשרות.

במקום לצאת לנסיעה, לחפש חניה או ללכת ברגל, להעמיס שקיות ואריזות – כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לחנות שלנו דרך המחשב או הנייד, לסמן את המוצרים שאתם רוצים, לבחור לאן ואיך נשלח לכם, לשלם ו…זהו. יום יומיים מקסימום שלושה ומגיעה אליכם חבילה ריחנית ומלאת טעמים. חסכתם זמן, חסכתם כסף, חסכתם אנרגיה והרווחתם את כל הטוב שיש לנו להציע לכם…

אז מה צריך:

*גהי זה למעשה חמאה שמזוקקת ממוצקי החלב שלה. אפשר לקנות כזו והכי קל זה להכין בבית. פשוט להמיס חמאה על אש נמוכה, עד שמוצקי החלב נפרדים מהשומן, להעביר דרך בד חיתול לצנצנת נקייה ולשמור בקירור.

מה עושים עם זה?

  1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי: אגוזים, תבלינים, מייפל, חומץ תפוחים
  2. מצפים את נתחי הסלמון עם הציפוי, ומניחים על צלחת או מגש, אפשר להכין מראש ולשים במקרר, ל 2-3 שעות. לא חובה.
  3. מחממים את התנור ל 220 מעלות
  4. ממיסים חמאה או גהי במחבת, מניחים את פרוסות הסלמון ונותנים להטגן ל 2 דקות כך שהעור יהפוך להיות מעט קריספי.
  5. מעבירים בזהירות לתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל 5-8 דקות
  6. מוציאים, מזלפים מעט מהחמאה מומסת או גהי שנותרו במחבת ומגישים.אם נשארה לכם תערובת אגוזים, היא יכולה להיות תוספת קראנצ'ית לסלט ואני אוהבת לאכול אותה יוגורט בתור גרנולה.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

השראה ורעיונות לבישול בריא, פשוט וטעים, הצצה אל מאחורי הקלעים שלנו ואפילו עוזרים לנו ליצור את התערובת הבאה. מבטיחים לשמור על הפרטיות ולא להספים.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות