שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

קראמבל תפוחי עץ ללא גלוטן

מנת קינוח שהיא קלאסית לראש השנה. מחברת את התפוח עם הדבש בעוד דרך טעימה. והיופי בה שהיא ללא גלוטן וללא סוכר מעובד.

בעצם. ממש לא חייבים לחכות לראש השנה כדי להנות ממנה. אפשר בכל הזדמנות כשרוצים משהו קליל, פשוט ומפנק


קחו בחשבון שהיא לא מתוקה מידי ויכול להיות שלמי שרגיל למתיקות של סוכר לבן זה ירגיש אפילו לא מתוק בכלל. תבחרו במודעות את רמת המתיקות של המנה.

אז מה צריך?

  • 2 תפוחי עץ סמית חתוכים לקוביות
  • ½ כפית קינמון
  • 2 כפיות דבש
  • 4 כפיות חמאה (אפשר חתוכה לקוביות קטנות ואפשר מגוררת על פומפיה קטנה) ואפשר להחליף בשמן קוקוס לגרסת הפרווה
  • ¾ כוס קמח שקדים
  • 2 כפות שטוחות קמח קוקוס
  • 1 כף מייפל טהור
  • 25 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות או מגורדת בפומפיה או שמן קוקוס

מה עושים עם זה?

  1. מערבבים בקערה את התפוחים עם הדבש, החמאה/שמן קוקוס והקינמון
  2. מחלקים ל 4 קעריות אישיות
  3. מערבבים את קמח השקדים, הקוקוס, המייפל והחמאה/שמן קוקוס עד לתערובת פירורית ואחידה
  4. מפזרים מעל תפוחי העץ. אני ממליצה פשוט לגרד עם פומפיה קטנה מעל כל קערית
  5. מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 15-20 דקות עד שמעטה הבצק מזהיב מאד.
  6. מוציאים ומצננים. אפשר להגיש עם גלידה (חלבית או פרווה על בסיס חלב קוקוס)** אפשר להכין מראש עד שלב האפייה ולשמור במקרר ולאפות בסוף הארוחה, לפני ההגשה.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. יש המלצת כמות לתבנית, כלומר מנה לא אישית, או פשוט להכפיל לפי הנפח?

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

השראה ורעיונות לבישול בריא, פשוט וטעים, הצצה אל מאחורי הקלעים שלנו ואפילו עוזרים לנו ליצור את התערובת הבאה. מבטיחים לשמור על הפרטיות ולא להספים.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות