שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

שעועית ירוקה מוקפצת עם תבלינים

בתור ילדה הדרך היחידה לאכול אצלנו בבית שעועית ירוקה הייתה, כשהיא שחתה בתוך רוטב עגבניות.
משהו בחיבור הזה של שעועית ורוטב לא הלהיב אותי ודי זנחתי את הירק הזה.

עד שהגעתי לעבוד בקייטרינג שבו אחת התוספות הייתה מנה של שעועית ירוקה מוקפצת בשום ותבלינים.
הופה! פתאום גיליתי מחדש את נפלאות השעועית.


זה היה קראנצ'י, וטעים ויכולתי לשבת על קערה שלמה ולחסל אותה.

המפתח להצלחה במתכון הזה הוא לבחור את התערובת הנכונה ו…לעצור את הבישול ברגע הנכון. כי כשהשעועית הופכת להיות סמרטוט, זה כבר ממש לא אותו הדבר.
ואיזה תערובות מתאימות כאן?

כל התערובות שמבוססות מלח ושום: טוסקנה, ברביקיו של נווה, מלח מתובל

אז מה צריך?

ומה עושים עם זה?

  1. שוטפים את השעועית תחת מים זורמים ומניחים במסננת
  2. מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה (תבחרו את הלהבה הכי גדולה שלכם כי הרעיון כאן הוא בישול קצר ועצים)
  3. מוסיפים את השעועית ואת תערובות התבלינים ומערבבים היטב.
  4. הזמן המדויק לעצור את הבישול ולהזיז מהכיריים הוא הרגע שבו אתם טועמים את השעועית והיא פריכה וחמימה. רגע אחד מאוחר יותר וקיבלתם אותה סמרטוט.

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

נרשמים לניוזלטר שלנו ומקבלים:

השראה ורעיונות לבישול בריא, פשוט וטעים, הצצה אל מאחורי הקלעים שלנו ואפילו עוזרים לנו ליצור את התערובת הבאה. מבטיחים לשמור על הפרטיות ולא להספים.

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות