שלום אורח
משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח      |    דברו איתנו משלוחי BOXIT חינם מעל 250 ש"ח  
דברו איתנו

שקשוקה ירוקה

בואו נצא קצת מהקופסא…

שקשוקה לא חייבת להיות אדומה.

טעמתם פעם שקשוקה ירוקה? ירוקה לבנה?

כזו שיש בה טעמים עשירים של ירקות ירוקים עם שמנת ותבלינים?

הנה ההזדמנות שלכם להפתיע בארוחת הבוקר של שבת או פשוט כשבא לכם לפנק מישהו באופן מיוחד

מתכונים צמחוניים נוספים תוכלו למצוא בפוסט הזה שמרכז את כל המתכונים שיכולים להתאים גם לצמחונים.

וכאן תמצאו עוד רעיון למתכון מצויין מבוסס ביצים כזה שנותן פתרון לימי טיולים, נסיעות או לימודים – לאפה מחביתה במילויים שונים או בשמה הפופולארי – חבילאפה 

 

מה צריך?

  • כרישה חתוכה לפרוסות (גם בצל יעשה את העבודה)
  • ירוקים: תרד / מנגולד / באקצ'וי קצוץ ושטוף היטב
  • שמנת מתוקה 38% (42% עדיפה)
  • ביצים
  • מלח, פלפל
  • 1 כפית תערובת ראס אל חנות
  • 2 כפיות תערובת עשבי תיבול או תערובת בלקן
  • 30 גר' חמאה

מה עושים עם זה?

  1. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הכרישה/בצל ומטגנים עד הזהבה
  2. מוסיפים את הירק מטגנים קלות עד שמתרכך
  3. מוסיפים את השמנת, את התבלינים, מבשלים על אש נמוכה כ 7 דקות, טועמים ומתקנים תיבול
  4. עם כף יוצרים גומות לביצים, שופכים פנימה את הביצים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד לדרגת העשייה שאתם אוהבים את הביצים…

בתיאבון!!

המוצרים המרכיבים את המתכון:

כתיבת תגובה

רוצים להיות מעודכנים, הרשמו עכשיו

סגירת תפריט
×

עגלת קניות